Gorenje SIH2200DGT-35775 040055601

Κωδικός Προϊόντος: 87931

Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)
Τύπος Συσκευής Ατμοσίδερο
Ισχύς 2200W
Υλικό Πλάκας Ceramic
Βολή Ατμού 30g

28
Μεταφορικά
Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)

Περιγραφή

To σίδερο ατμού SIH2200DGT είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε ένα σίδερο προηγμένης τεχνολογίας με εργονομικό σχεδιασμό. Διαθέτει ευρύχωρη δεξαμενή νερού 280 ml που ελαχιστοποιεί την ανάγκη για αναπλήρωση. Διαθέτει σύστημα AntiCalc-αφαλάτωσης, για να κρατήσετε τα άλατα μακριά από το σίδερο σας. Φέρει σύστημα AntiDrip για σιδέρωμα χωρίς να ανησυχείτε για τα σταγονίδια νερού που προκαλούν λεκέδες. Το σύστημα που αποτρέπει το να στάζει νερό από την πλάκα θα σας επιτρέψει να σιδερώσετε ευαίσθητα υφάσματα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Είναι ένα έξυπνο σίδερο με αυτόματη απενεργοποίηση. Αφήνετε το σίδερο σας χωρίς επίβλεψη; Κανένα πρόβλημα. Η αυτόματη απενεργοποίηση λειτουργεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Εάν αφήσετε το σίδερο τοποθετημένο οριζόντια στην επιφάνεια ή εάν πέσει στο πλάι, θα σβήσει αυτόματα μετά από 30 δευτερόλεπτα. Εάν το σίδερο είναι ενεργοποιημένο, αλλά δε χρησιμοποιείται για λίγο και τοποθετηθεί κάθετα, θα σβήσει αυτόματα μετά από 8 λεπτά. Όταν μετακινείτε το σίδερο, ένας αισθητήρας θα το ανιχνεύσει και θα ενεργοποιήσει ξανά το σίδερο.Μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε από τη μια γωνία του δωματίου στην άλλη και να βρείτε ένα άνετο σημείο για σιδέρωμα, χάρη στο εκτεταμένο καλώδιο τροφοδοσίας με μήκος 2,5 μέτρα και τη δυνατότητα περιστροφής 360°.

Διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού που παρατείνει τη ζωή του σίδερου και βελτιώνει την αποτελεσματικότητά του. Αφήστε το σίδερο να ζεσταθεί σε υψηλή θερμοκρασία και πατήστε το κουμπί «αυτοκαθαρισμού». Μια μεγάλη ποσότητα νερού θα απελευθερωθεί στην καυτή πλάκα από το εσωτερικό για να αφαιρέσει τυχόν άλατα ή ακαθαρσίες από το νερό. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου το νερό που απορρίπτεται από το ακροφύσιο είναι απολύτως καθαρό.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Ισχύς θερμαντήρα: 2.200 W
Σύστημα AntiCalc
Σύστημα AntiDrip
Λειτουργία αυτόματου καθαρισμού
Κάθετο σιδέρωμα για ευαίσθητο ύφασμα
Σιδέρωμα χωρίς ατμό
Σιδέρωμα με ξηρό ατμό
Αναλογική ρύθμιση θερμοκρασίας για ακριβείς ρυθμίσεις
Ένδειξη θερμοκρασίας
Ρυθμιστής απελευθέρωσης ατμού: 30 g/min
Εκτόξευση ατμού για άμεσο επιπλέον ατμό: 90 g/min
Κατευθυνόμενο ακροφύσιο ψεκασμού
Ένδειξη στάθμης νερού
Χωρητικότητα δοχείου νερού: 0,28 l
Μήκος καλωδίου: 2,5 m
Διαστάσεις: 13,3×14,5×32 cm
Bάρος: 1,3 kg

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Συσκευής

Ατμοσίδερο

Ισχύς

2200W

Υλικό Πλάκας

Ceramic

Βολή Ατμού

30g

Θεική τιμη