Gorenje JC4800VWY-513145 040054401

Κωδικός Προϊόντος: 87866

Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)
Τύπος Συσκευής Αποχυμωτής
Ισχύς 200W
Χωρητικότητα 0.6lt
Υλικό Μπωλ Ανοξείδωτο
Χρώμα Inox

115
Αγοράστε με Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα
2 δόσεις των 58.36
Μεταφορικά
Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)

Περιγραφή

Αποχυμωτής JC4800VWY, της εταιρείας Gorenje, με ισχύ 200 Watt. Είναι αργής σύνθλιψης που σημαίνει ότι λειτουργεί σε χαμηλές στροφές, και αφού πρώτα συνθλίψει τα φρούτα ή τα λαχανικά που θα τοποθετήσετε, στη συνέχεια τα πιέζει φτιάχνοντας χυμό. Συγκριτικά με έναν φυγοκεντρικό αποχυμωτή η διαδικασία αποχύμωσης διαρκεί περισσότερο, όμως με αυτό τον τρόπο παράγεται περισσότερος χυμός πλήρως απαλλαγμένος από πολτό και φλούδες. Επίσης σε σχέση με ένα μπλέντερ, ο αποχυμωτής θα εξάγει το χυμό αφαιρώντας τη σάρκα από το φρούτο ή το λαχανικό και αυτό που θα απομείνει θα είναι τα υγρά τους. Αντίθετα, το μπλέντερ μετατρέπει ολόκληρο το φρούτο ή το λαχανικό σε ένα παχύρευστο ρόφημα, δημιουργώντας μία μίξη χυμού και σάρκας. Τα φρούτα με λεπτή φλούδα μπορούν να τοποθετηθούν ατόφια μέσα στον αποχυμωτή, όμως φρούτα με χοντρή φλούδα καλό θα είναι να αποφλοιώνονται καθώς επίσης και να απομακρύνονται μεγάλου μεγέθους κουκούτσια, όπως του ροδάκινου.
Διαθέτει μία ταχύτητα, η οποία προσφέρει σταθερή και αποτελεσματική αποχύμωση.
Η κανάτα συλλογής χυμού έχει χωρητικότητα 600 ml με βαθμονομημένη κλίμακα, ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή την ποσότητα χυμού που έχετε παράξει.
Το δοχείο υπολειμμάτων έχει χωρητικότητα 600 ml, όπου εκεί συγκεντρώνεται ο πολτός (ή αλλιώς πούλπα) που αφαιρείται από τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Όταν γεμίζει θα πρέπει να το αδειάσετε ώστε να συνεχίσετε την παραγωγή των χυμών σας.
Τέλος, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι κάτι που τον κάνει πιο ανθεκτικό στις φθορές και στον χρόνο, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα.

Εύκολο καθάρισμα
Λόγω μιας πολύ πιο αποτελεσματικής τεχνολογίας εκχύλισης, παίρνετε περισσότερο χυμό από την ίδια ποσότητα φρούτων και λαχανικά. Ο πολτός είναι πολύ πιο ξηρός, γεγονός που υποδηλώνει καλύτερη απόδοση των αποχυμωτών Gorenje. Μην πετάτε τον πολτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες σούπες, σάλτσες, κέικ κ.λπ.

Ακόμα περισσότερος χυμός
Μετά τη χρήση, ρίξτε αργά ένα λίτρο χλιαρό νερό στο σωλήνα τροφοδοσίας ενώ η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Το νερό θα καθαρίσει επιμελώς τυχόν υπολείμματα φρούτων και λαχανικών. Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε το φίλτρο και καθαρίστε το με την παρεχόμενη βούρτσα.

Βιταμίνες στο full
Μια ημερήσια δόση βιταμινών είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας, ειδικά όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα εκτίθεται σε ιούς. Οι αποχυμωτές και οι αποχυμωτές εσπεριδοειδών είναι τέλειοι βοηθοί στην παρασκευή ροφημάτων βιταμινών που είναι σημαντικά στην καθημερινή ζωή.

 

Χωρητικότητα κάδου χυμού: 0,6 lt
Χωρητικότητα κάδου πολτού: 0,6 lt
Εύκολο καθάρισμα
Αθόρυβη λειτουργία
Ανοξείδωτο φίλτρο
Λειτουργία με μονό κοχλία
Λαστιχένια πέλματα για μέγιστη σταθερότητα
Περιστροφή 2 διευθύνσεων για μεγαλύτερη απόδοση
Ισχύς: 200W
Ταχύτητες: 1
Χρώμα: Γκρι

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Συσκευής

Αποχυμωτής

Ισχύς

200W

Χωρητικότητα

0.6lt

Υλικό Μπωλ

Ανοξείδωτο

Χρώμα

Inox

Θεική τιμη