Gorenje GCG2100S-740150 040053601

Κωδικός Προϊόντος: 87444

Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)
Τύπος Συσκευής Τοστιέρα
Μέγιστη Ισχύς 2100W
Αποσπώμενες Πλάκες Ναι
Χρώμα Inox

145
Θεική τιμή
Αγοράστε με Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα
2 δόσεις των 73.59
Μεταφορικά
Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)

Περιγραφή

Τοστιέρα/γκριλιέρα, της εταιρείας Gorenje, με ισχύ 2100 Watt. Οι πλάκες της είναι με ραβδώσεις, οι οποίες δε συγκρατούν πολλά υγρά όπως λάδια και λίπη, και έτσι το ψήσιμο γίνεται πιο υγιεινό.
Χρησιμοποιούμενη σαν τοστιέρα μπορεί να ψήσει έως και 2 τοστ ταυτόχρονα. Εκτός όμως από συμβατική τοστιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γκριλιέρα, ώστε να ψήνετε κρέατα, ψάρια και λαχανικά. Εναλλακτικά μπορεί να ανοίξει οριζόντια 180 μοίρες, παρέχοντας σας μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος και να λειτουργήσει σαν μικρό μπάρμπεκιου.
Επιπλέον οι πλάκες της είναι αποσπώμενες, δηλαδή αφαιρούνται από τη συσκευή για να καθαρίζονται με περισσότερη λεπτομέρεια.
Τέλος, διαθέτει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, ώστε να πετύχετε το τέλειο ψήσιμο.

Αυτόματα προγράμματα
Υπάρχουv 7 προκαθορισμένα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της απόψυξης, καθώς και μία χειροκίνητη επιλογή από την οποία μπορείτε να διαλέξετε, ώστε να ψήσετε το φαγητό σας τέλεια. Η επιλογή των προγραμμάτων επιτρέπει την ρύθμιση θερμοκρασίας για μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία.

Αποσπώμενες – αντικολλητικές πλάκες
Οι αντικολλητικές πλάκες σαν δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά με πιο υγιεινό τρόπο: με λιγότερα λιπαρά και λιγότερες θερμίδες. Το λίπος συλλέγεται σε ειδικό δίσκο που μπορείτε εύκολα να ανοίξετε και να αδειάσετε. Επίσης βγαίνουν πανεύκολα και καθαρίζονται με ένα απλό σκούπισμα.

Ρυθμιζόμενες θέσεις
Οι τοστιέρες – γκριλιέρες προσαρμόζονται στο πάχος του φαγητού που ψήνετε. Μπορείτε επίσης να τις ανοίξετε 180° και να τις χρησιμοποιήσετε ως ανοιχτή σχάρα.

Αποθήκευση καλωδίου
Ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει στο καλώδιο να αποθηκεύεται εύκολα και με ασφάλεια, κάνοντας πιο εύκολη την διαχείρισή του και την αποθήκευση της συσκευής.

 

Αυτόματα προγράμματα
Θέσεις grill: προσαρμόσιμες
Επιλογές θερμοκρασίας ψησίματος: 6
Λειτουργία και με ανοικτές πλάκες
Δίσκος συλλογής λαδιού
Αυτόματη προσαρμογή θερμοκρασίας ανάλογα με το πάχος του φαγητού
Ισχύς: 2100W
Άνοιγμα 180°
Ψήσιμο Grill
Ρυθμιζόμενη Θερμοκρασία
Χρώμα: Inox

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Συσκευής

Τοστιέρα

Μέγιστη Ισχύς

2100W

Αποσπώμενες Πλάκες

Ναι

Χρώμα

Inox

Θεική τιμη