Miele G 5210 SC cleanSteel Inox 11497040

Κωδικός Προϊόντος: 92382

Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)
Τύπος Συσκευής Πλυντήριο Πιάτων
Ενεργειακή Κλάση C
Αριθμός Προγραμμάτων 5
Σερβίτσια 14
Επίπεδα Θορύβου 45dB
Χρώμα Inox
Πλάτος (cm) 60

1099
Αγοράστε με Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα
2 δόσεις των 557.76
Μεταφορικά
Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)

Περιγραφή

Ανεξάρτητο πλυντήρια πιάτων για τέλειο στέγνωμα χάρη στο στέγνωμα με τεχνολογία AutoOpen. Τέλεια αποτελέσματα σε λιγότερο από μία ώρα με το QuickPowerWash. Πρωτοποριακή σχεδίαση και μέγιστη άνεση με το Κάνιστρο 3D MultiFlex.

Τεχνολογία EcoPower
Έξυπνη τροφοδοσία νερού για πλύσιμο με λιγότερο νερό
Στο πρόγραμμα ECO, η κατανάλωση νερού μειώνεται στα 8,9 λίτρα. Συνεπώς απαιτείται λιγότερη ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και απολαμβάνετε τα οφέλη ενός ενεργειακά αποδοτικού πλυντηρίου. Η εξοικονόμηση νερού επιτυγχάνεται με την έξυπνη σχεδίαση του συστήματος παροχής και ενός νέου συστήματος φίλτρου υψηλής απόδοσης. Η επιπλέον μόνωση μειώνει τις θερμικές απώλειες και συνεπώς την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού.

Κάνιστρα FlexLine
Έξυπνη σχεδίαση κάνιστρου για κάθε τύπο πιάτου
Οι επιλογές που επιτρέπουν την τοποθέτηση όλων των σκευών και μαχαιροπίρουνων θα σας εντυπωσιάσουν. Τα κάνιστρα εξάγονται με ασφάλεια από κάθε γωνία χάρη στην ιδιαίτερα κομψή λαβή. Τα φλιτζάνια τοποθετούνται με ασφάλεια στην αντιολισθητική επιφάνεια του ραφιού φλιτζανιών FlexCare. Τα μπολ ταιριάζουν τέλεια στη διαιρούμενη πτυσσόμενη σειρά χωρισμάτων. Και η επένδυση σιλικόνης στη θήκη ποτηριών FlexCare προστατεύει τα πολύτιμα ποτήρια κρασιού σας.

Κάνιστρο 3D MultiFlex
Μέγιστη ευελιξία
Βελτιωμένο κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα, ώστε να μπορούν να μπουν μικρά αντικείμενα, όπως φλιτζάνια του espresso. Το κάνιστρο 3D MultiFlex1 έχει ένα βυθισμένο κεντρικό τμήμα και δύο πλευρικά τμήματα. Το αριστερό τμήμα μπορεί να μετακινηθεί δεξιά για να απελευθερωθεί χώρος για τα ψηλά ποτήρια του κρασιού στο πάνω κάνιστρο. Το βάθος του δεξιού τμήματος μπορεί να ρυθμιστεί για να χωρούν μεγάλες κουτάλες και μικρά σκεύη.

Δίσκος C 3D MultiFlex
Εύκολη φόρτωση σκευών
Ο δίσκος C 3D MultiFlex με βάση για chopstick έχει ένα χαμηλό κεντρικό τμήμα και δύο πλευρικά τμήματα. Το αριστερό τμήμα μπορεί να μεταφερθεί στα δεξιά για να απελευθερωθεί χώρος για τα ψηλά ποτήρια στο πάνω κάνιστρο. Στο χαμηλό δεξιό τμήμα, μπορείτε να τοποθετ. εύκολα μικρά σκεύη, όπως μικρά μπολ και πιάτα.

QuickPowerWash
Άψογο καθάρισμα σε λιγότερο από μια ώρα
Απαράμιλλη σύμπραξη: το πρόγραμμα QuickPowerWash και οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες All in 1 UltraTabs επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος για μέτρια λερωμένα σκεύη σε 58 λεπτά, ακριβώς όπως το PowerDisk. Οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες διαλύονται σε μόλις 2-3 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση καθαρισμού ξεκινά από την έναρξη του κύκλου πλύσης.

Ύψος 84,5 cm
Πλάτος 59,8 cm
Βάθος 60 cm

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Συσκευής

Πλυντήριο Πιάτων

Ενεργειακή Κλάση

C

Αριθμός Προγραμμάτων

5

Σερβίτσια

14

Επίπεδα Θορύβου

45dB

Χρώμα

Inox

Θεική τιμη