Philco ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΩΝ Clean Air 60 (H11)

Κωδικός Προϊόντος: 55013

Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)
Τύπος Συσκευής Σετ Φίλτρα

45
Μεταφορικά
Σε προπαραγγελία
(παράδοση ως και 30 ημέρες)

Περιγραφή

Περιλαμβάνει 1 φίλτρο αντιβακτηριδιακό και HEPA με αποδοτικότητα 95% και 1 φίλτρο ψυχρού καταλύτη και ενεργού άνθρακα για τους καθαριστές αέρα CleanAir 60 της PHILCO.

Ανάλυση φίλτρων:

Φίλτρο αντιβακτηριδιακό και HEPA: Το αντιβακτηριδιακό φίλτρο των 5 μικρομέτρων με αντιμικροβιακούς παράγοντες μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά τα βακτήρια από τον αέρα. Ενώ, ταυτόχρονα, η ακρίβεια του φίλτρου HEPA είναι 0.01 μm, και είναι ικανό να εξαλείψει σωματίδια τα οποία είναι μεγαλύτερα από 0.01 μm με ρυθμό φιλτραρίσματος ≥99%. Σκόνη, Βακτήρια, Μύκητες/Μούχλα, Ιούς, Αλλεργιογόνα, και άλλα μικρά και μικροσκοπικά σωματίδια δεν είναι δυνατόν να περάσουν από το φίλτρο HEPA.

Φίλτρο ψυχρού καταλύτη/ενεργού άνθρακα: Ο ψυχρός καταλύτης δημιουργεί ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς να χρειάζεται εξωτερική βοήθεια όπως λυχνία UV, ηλιακό φως, υψηλή θερμοκρασία ή πίεση για να λειτουργήσει. Ο ψυχρός καταλύτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαλείψει τη Φορμαλδεΰδη, την αμμωνία, το βενζόλιο, ένα σύνολο πτητικών οργανικών ενώσεων (TVOC), το υδρόθειο και άλλα επιβλαβή αέρια που απελευθερώνονται από κόντρα πλακέ, έπιπλα, ταπετσαρίες, χαλιά, κουρτίνες και καλύμματα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Συσκευής

Σετ Φίλτρα

Θεική τιμη