Η Εταιρία

Το πρώτο κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών Θεοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του το 1976 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Παπαζώλη 6 από τον Θεοδουλίδη Θεοχάρη.

Δεκαεφτά χρόνια μετά, το 1993, την επιχείρηση αναλαμβάνει η νέα γενιά και ο υιός της οικογένειας, Θεοδουλίδης Δημήτριος,  ιδρύει την εταιρεία ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε και εγκαινιάζει το νέο  ιδιόκτητο πολυκατάστημα, με την έδρα της επιχείρησης να μεταφέρεται στην Παπαζώλη 16.

Στο τριώροφο πολυκατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων οικιακού εξοπλισμού όπως, πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, εντοιχιζόμενες συσκευές, μικροσυσκευές καθώς και κλιματισμός. Διαθέτουμε επίσης, μεγάλη ποικιλία τηλεοράσεων, προϊόντων τηλεπικοινωνίας και συστημάτων ήχου.

Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών μας, στόχος της επιχείρησης αποτελεί η καλύτερη εξυπηρέτηση σας και πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Όλα αυτά τα χρόνια, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους ομίλους ηλεκτρικών συσκευών ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των πελατών.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημά μας σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, είτε στην συνεχώς ανανεωμένη  ιστοσελίδα μας και είμαστε σίγουροι  ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

 

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: ΔΕΥΕΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00- 21:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-17:00.