Προσφορά!

Philips BRI861/00

Κωδικός Προϊόντος: 10241

Κατόπιν παραγγελίας
Τύπος Συσκευής Σύστημα Αποτρίχωσης IPL
Τύπος Λειτουργίας Ρεύματος
Επίπεδα Λειτουργίας 5
Πρόσωπο Ναι
Αριθμός Φλας >200000

203,99
147
Θεική τιμή
Αγοράστε με Δόσεις
2 δόσεις των 74.6
Μεταφορικά
Κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή οικιακή χρήσηΗ συσκευή Lumea της Philips χρησιμοποιεί έντονο παλμικό φως (IPL), μια πρωτοποριακή τεχνολογία που βασίζεται στην εκπομπή φωτός και χρησιμοποιείται στα επαγγελματικά ινστιτούτα ομορφιάς. Η Philips έχει προσαρμόσει αυτήν την τεχνολογία για αποτελεσματική χρήση στην ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας. Για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας, η Philips συνεργάστηκε στενά με ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος. Για πάνω από 10 χρόνια, η Philips διεξήγαγε εκτενείς έρευνες καταναλωτών στην τεχνολογία IPL με περισσότερες από 2.000 γυναίκες.Τρόπος χρήσης– Slide and Flash: Εύκολη εφαρμογή με συνεχόμενη κίνηση
– Ενσύρματο
– Stamp and Flash: Για θεραπεία σε περιοχές με καμπύλεςΧρόνος εφαρμογήςΜασχάλη: 1,5 λεπτά
Γραμμή μπικίνι: 1,5 λεπτά
Περιοχές προσώπου: 2 λεπτά
Γάμπα: 8 λεπτά
«

Εύκολη αποτρίχωση που διαρκεί

Η αποτριχωτική μηχανή φωτόλυσης Lumea της Philips, χρησιμοποιεί το έντονο παλμικό φως IPL, μία πρωτοποριακή τεχνολογία που έως τώρα την έβρισκες μόνο στα επαγγελματικά ινστιτούτα ομορφιάς. Η Philips προσάρμοσε την τεχνολογία IPL για να είναι ασφαλής για αποτρίχωση στο σπίτι, συνεργαζόμενη στενά με ειδικούς γύρω από τη φροντίδα του δέρματος, ώστε να απολαμβάνεις απαλό δέρμα κάθε μέρα.

Κατάλληλο για διάφορους τύπους τρίχας και δέρματος
Λειτουργεί αποτελεσματικά σε σκούρες ξανθές, καστανές και μαύρες τρίχες, για να έχεις λείο δέρμα σε λίγα μόλις λεπτά.
Ασφαλές και για τις ευαίσθητες περιοχές
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λύση φωτόλυσης σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, πόδια, μασχάλες, περιοχή μπικίνι, κοιλιά και χέρια.*Δεν είναι αποτελεσματική σε κόκκινες, ανοιχτές ξανθές, λευκές/γκρίζες τρίχες αλλά και σκούρο δέρμα.

Απόλαυσε απαλό δέρμα κάθε μέρα

Αισθητήρας φωτότυπου δέρματος
Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτότυπου ανιχνεύει το χρώμα του δέρματος, τόσο στην αρχή όσο και κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης. Έτσι έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια, ειδικά σε περιοχές που το δέρμα είναι πιο σκούρο.

25% γρηγορότερη
Σε σύγκριση με άλλες λύσεις φωτόλυσης, είναι 25% ταχύτερη. Επίσης, διαθέτει 5 προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έντασης φωτός για να εξασφαλίσεις ήπια αλλά και αποτελεσματική θεραπεία.

Λειτουργία Slide and Flash
Για ευκολότερη εφαρμογή και αποτρίχωση, η συσκευή φωτόλυσης της Philips έχει λειτουργία Slide and Flash. Έτσι έχεις πιο πρακτική και συνεχή εφαρμογή με συρόμενη κίνηση.

Χωρίς ανταλλακτικά εξαρτήματα
Η συσκευή φωτόλυσης της Philips είναι μία ολοκληρωμένη λύση, έτοιμη για χρήση. Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν απαιτεί ανταλλακτικές κεφαλές ή τζελ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν κρυμμένα επιπλέον κόστη.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Συσκευής

Σύστημα Αποτρίχωσης IPL

Τύπος Λειτουργίας

Ρεύματος

Επίπεδα Λειτουργίας

5

Πρόσωπο

Ναι

Αριθμός Φλας

>200000

Θεική τιμη