2310 535.715

    2310 550.190                          

 

 

view_cart
homeprofilefaqcontact
Βρίσκεστε εδώ: Home Τρόποι Παραγγελιών
Όροι και Προυποθέσεις PDF Εκτύπωση E-mail

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

To  www.e-theooulidis.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της Ελληνικής ομώνυμης εταιρείας «ΘΕΟΔΟΥΛΗΣ Α.Ε. , που εδρεύει στην Παπαζώλη 16 Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα με ΑΦΜ 094373260 και  ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης,  ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας  και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης ηλεκτρονικού καταστήματος  στο 2310 535-715.


Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ  το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-theodoulidis.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Η εταιρεία  ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει ελεύθερα τoυς παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του  ηλεκτρονικού  καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Επίσης αναλαμβάνει  την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες  για οποιαδήποτε μεταβολή των όρων, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

·    Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H εταιρεία ΘΕΟΔΟΥΛΗΣ Α.Ε.  δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, τη πληρότητα και την εγκυρότητα  των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει , όσο και την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες από ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.  Η εταιρία, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.


·    Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.e-theodoulidis.gr  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Επίσης  η εταιρεία ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


·    Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η εταιρεία ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. έχει επίσημο διαδικτυακό τόπο την ιστοσελίδα www.e-theodoulidis.gr. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από την ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.  ή/και του www.e-theodoulidis.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.e-theodoulidis.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


·    Υποχρεώσεις  χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.e-theodoulidis.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

·    Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας τουpassword ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-theodoulidis.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.


Επίσης κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα του www.e-theodoulidis.gr  είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας την επικοινωνία μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο Αρχές).


Τέλος οι ερωτήσεις σας και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ υμών θεωρούνται απόρρητες.
Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη.

peiraios_logo  visa 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1.    Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό


Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως της εταιρείας μας. Μόλις πραγματοποιήσετε τη κατάθεσή σας ενημερώστε μας  στο 2310-535715 ή στείλτε μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας στο fax 2310-550190.

EUROBANK:0026-0243-76-0200351386

IBAN EUROBANK:GR59 0260 2430 007 6020 0351 386

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5209-025865-434

IBAN ΠΕΙΡΑΙΩΣ:GR48 0172 2090 0052 0902 5865 434

ΕΘΝΙΚΗ: 222/470113-50

IBAN ΕΘΝΙΚΗ:GR15 0110 2220 0000 2224 7011 350

ALPHA: 709002002008756

IBAN ALPHA:GR74 0140 7090 7090 0200 2008 756

2.    Μέσω πιστωτικής κάρτας


Ο ευκολότερος και αμεσότερος τρόπος να εξοφλήσετε τις αγορές σας είναι με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται με τη συνεργασία της  τράπεζας Πειραιώς (ή Εθνικής ή με όποια συμφωνήσουμε)
·    Η συναλλαγή είναι απολύτως ασφαλής, καθώς τα στοιχεία της κάρτας σας τα δίνετε απευθείας σε site της τράπεζας, και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα από τον υπολογιστή σας προς την τράπεζα, και
·    τα στοιχεία δεν γνωστοποιούνται ούτε αποθηκεύονται στο www.e-theodoulidis.gr (παρά μόνο στην τράπεζα).

Μπορείτε λοιπόν, άφοβα να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για τις αγορές σας στο www.e-theodoulidis.gr

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος  και πιστοποίηση στοιχείων και της εγκυρότητάς της.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Οι αγορές σας που είναι άνω των 199,00 με πιστωτική κάρτα ,γίνονται μόνο εφόσον στείλετε(ο πελάτης) φαξ με φωτοτυπία της ταυτότητας και την πιστωτική σας κάρτα τα οποία και θα έχετε υπογράψει.

Σε περίπτωση που θα παραλάβετε οι ίδιοι τη παραγγελία σας από το κατάστημα μας η πληρωμή θα γίνεται εκεί και δε θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

3.    Μέσω αντικαταβολής
Μπορείτε να εξοφλήσετε  την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας (η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για την Θεσσαλονίκη).

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Στις παραγγελίες επί αντικαταβολή πάντα γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Για επί αντικαταβολή παραγγελίες που τυχόν δεν υπάρχει τηλέφωνο ή email ή που δεν είναι εφικτή η μεταξύ μας επικοινωνία εντός 2-3 ημερών ώστε να επιτευχθεί η επιβεβαίωση τους , αυτές δεν προχωρούν και τα προϊόντα δεν αποστέλλονται. Η πάγια χρέωση της αντικαταβολής είναι 3 ευρώ για μικρές συσκευές για την υπόλοιπη Ελλάδα ενώ για την περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι δωρεάν. Για συσκευές μεγάλου όγκου θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή με το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και για ποσά έως 500€. Για κάποιες παραγγελίες υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.


4.    Μέσω παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Μπορείτε να κάνετε  την παραγγελία σας από το www.e-theodoulidis.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Α) Εντός Θεσσαλονίκης
Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατόπιν επικοινωνίας με αυτήν. Η αποστολή της παραγγελίας έχει κόστος ελάχιστων μεταφορικών 3€(το ακριβές κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα ανάλογα με το μέγεθος της συσκεύης και την περιοχή που αυτή θα αποσταλεί),  εάν η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός πέντε(5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας και εφόσον η περιοχή στην οποία διαμένει ο πελάτης βρίσκεται εντός του δικτύου διανομής της εταιρείας. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

Αν ο πελάτης επιθυμεί την παράδοση της παραγγελίας του σε χρόνο συντομότερο των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας του, τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Β)ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Το δίκτυο διανομής της εταιρείας ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.καλύπτει σχεδόν όλο το γεωγραφικού χώρο της Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρονται τα μεγάλα αστικά κέντρα που καλύπτει το δίκτυο της διανομής: Αγρίνιο, Αργος Αθήνα, Αττική, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κόρινθος, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Λειβαδιά, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σέρρες, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Χανιά.
Η αποστολή προϊόντων στις παραπάνω περιοχές καθώς και σε νησιωτικές περιοχές, θα πραγματοποιείται εφόσον υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για να οριστεί το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

Το κόστος αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με τον τόπο αποστολής και το βάρος του προϊόντος.
Ως ελάχιστο κόστος μεταφορικών ορίζεται το ποσό των 6€.
Τα προϊόντα που αποστέλλονται από την εταιρεία μας και μεταφέρονται δωρεάν εντός Θεσσαλονίκης παραδίδονται χωρίς επιπλέον χρέωση σε όροφο υπέρ το ισόγειο εφόσον και μόνο υπάρχει ασανσέρ στο οποίο χωράει το αντίστοιχο προϊόν. Σε αντίθετη περίπτωση τα προϊόντα μεταφέρονται δωρεάν εώς το ισόγειο στη διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης.

Εάν όμως ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο υπέρ το ισόγειο και η περιοχή αποστολής του προϊόντος δεν καλύπτεται από το δίκτυο διανομής της εταιρείας τότε ο πελάτης βαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς αυτής, το οποίο ορίζεται έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.
 Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από το ισόγειο μέχρι τον όροφο που επιθυμεί ο πελάτης, καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της  διεύθυνσης που θα υποδείξει ο πελάτης. Η παράδοση των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη είτε από την ίδια την εταιρία είτε μετά από συνεννόηση της εταιρείας με τον εκάστοτε προμηθευτή του είδους για την απευθείας παράδοση αυτού στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης.

Η εταιρεία δεν εκτελεί υπηρεσίες όπως εγκαταστάσεις & συντηρήσεις κλιματιστικών, συνδέσεις μεγάλων οικιακών συσκευών κτλ.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00 ΚΑΙ  ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-20:00
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 10:00 πμ μέχρι 20:30 μμ. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας εντός Θεσσαλονίκης . Για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης, με πρακτορεία μεταφορών της επιλογής του καταστήματός μας, εκτός και αν ο αγοραστής επιθυμεί κάποιο της αρεσκείας του, το οποίο και πρέπει να διευκρινίσει κατά την παραγγελία. Το κόστος μεταφοράς εκτός Θεσσαλονίκης, εξαρτάται από τον όγκο, το βάρος του προϊόντος και την απόσταση μεταφοράς και τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 6(έξι ) ευρώ.

Για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης το Σάββατο καθώς και τα απογεύματα Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή (εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη)

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Τα εμπορεύματα παραδίδονται πάντοτε με τη συσκευασία του κατασκευαστή. Σε περίπτωση παράδοσης μη συσκευασμένου εμπορεύματος, πρέπει ο αγοραστής ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ την παραλαβή.
Επιστροφές δεκτές εντός (5) πέντε ημερών από την παραλαβή, με τον όρο ότι δεν έχει πειραχθεί η συσκευασία (όπως ακριβώς παρεδόθη) και εντός (2) δύο ημερών ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.
Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του καταστήματος

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:
a.    σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. σας παραδόθηκαν άλλα προϊόντα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε
b.    σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν


Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στις περιπτώσεις κατά τις οποίες για οποιοδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω, αλλάξατε γνώμη και δεν επιθυμείτε πλέον την αγορά του προϊόντος. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον πελάτη, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα αποστολής τους, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και πλήρη τη συσκευασία του.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από το κατάστημα, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας και στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του προιόντος.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση - επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΛΠ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
1.    επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
2.    σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 5 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρηση, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
3.    το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΛΠ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)


Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
§    Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» στον browser σας και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.
§    Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2310 535-715 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
§    Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας.
§    Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2310 535-715 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

 
Διαφήμιση

Παπαζώλη 16
Κέντρο Θεσσαλονίκης
T.K. 54630
2310 535715                                                                                                                                                                                                                                                                                                     2310 550190